Onze zalen

Onze infrastructuur is geheel moduleerbaar in functie van uw eisen en het aantal gasten. Er zijn drie receptieruimtes voor 30 à 350 zitplaatsen en tot 750 staanplaatsen. Het is mogelijk om het geheel van de site, of de boerderij en de veranda apart te huren. 

   De boerderij

  • Het hoofdgebouw van de boerderij is de grootste receptiezaal. Dit historische gebouw zal u weten verleiden dankzij zijn antieke materialen, stenenmuren, zichtbare geraamte, vloer in blauwe steen, dit alles in perfecte combinatie met de moderne comfort. Een ruime mezzanine kan ook de vrije ruimte voor uw receptie verdubbelen. 

   De veranda 

  • Verluchte en geopende ruimte die zicht op het park geeft is de veranda de ideale plaats om intimistische recepties te organiseren, zoals verjaardagsfeesten, vergaderingen of aperitieven.

De “drinkbak”-zaal 

Die verbindingsruimte tussen de boerderij en de veranda herbergt een uitgestrekte en gezellige drinkbak lang van 10m. De zaal biedt een bijkomende ruimte voor uw recepties. Die geeft ook toegang tot een bijzaal waar de oude broodoven zich bevindt.