Voorstelling

Geschiedenis


Ferme de l’Abbaye de Hogne dateert uit de 19de eeuw. Vroeger maakte het deel uit van het domein van Abbaye Saint-Remy in Rochefort, de bekende Trappistenbrouwerij die een vijftiental km ver gelegen. 

Binnen zijn historische gebouwen zijn er meerdere overblijfselen van de boerderijgeschiedenis, zoals die prachtige drinkbak lang van tien meter, die langs een van de receptiezalen gelegen is, of de broodoven die het klein bijgebouw versiert.

Kader

Ferme de l’Abbaye de Hogne herbergt al uw evenementen in een prachtig kader. 

Zorgvuldig vernieuwd, conform de geldige veiligheidsmaatregelen, stelt onze moderne en multifunctionele infrastructuur alle nodige comfort voor, en biedt u alle bijkomende diensten aan voor uw recepties van 30 à 750 personen. 

Het uitgebreide bomenpark van 1ha en de beveiligde vijver laten toe om vanaf het voorjaar een deel van uw evenement buiten te organiseren: aperitief, barbecue, landelijke maaltijd, … Uw gasten zullen van het groen schrijn genieten terwijl de kinderen met het speelgoed in de tuin kunnen spelen. 

Binnen de boerderij maken nobele materialen de receptiezalen gezellig en aantrekkelijk: stenenmuren, geraamte met zichtbare balken en vloer in blauwe steen.